polikliniek Nijkerk_Bloedprikken1

Bloed laten afnemen of lichaamsmateriaal inleveren

Wanneer uw specialist een bloedonderzoek heeft aangevraagd, kunt u dit bloed laten afnemen in de polikliniek Nijkerk van Ziekenhuis St Jansdal. Ook het afgeven van andere materialen, zoals urine, ontlasting, sputum, wattendragers en/of sperma is mogelijjk  

 

 

Openingstijden prikpost polikliniek Nijkerk:

Voor een bezoek aan het afnamelab in de Nijkerk kunt u zelf online een afspraak maken, via stjansdal.nl/prikafspraak. U kunt er terecht op de volgende dagen:

 

 

Woensdag 08.00 - 09.00 uur
Vrijdag 08.00 - 09.00 uur

   

In de polikliniek Nijkerk van het St Jansdal kan uitsluitend geprikt worden voor patiënten van het St Jansdal en GGz Centraal.

 

Bloedafname kinderen

Bloedafname bij kinderen onder de 10 jaar kan uitsluitend in ziekenhuis St Jansdal worden uitgevoerd. 

  

Meer informatie over de specialismen in de polikliniek Nijkerk

 

 

Let op:

Patiëntenpas of geldig legitimatiebewijs verplicht en gebruik het juiste buisje of potje

  

Voor bloedafname of het inleveren van lichaamsmateriaal dient u een patiëntenpas van ziekenhuis St Jansdal of een geldig legitimatiebewijs te tonen. Urine en ontlasting dient u in te leveren in speciaal daarvoor bestemde buizen en potjes. Deze worden via de huisartsen verstrekt.  

 

Prikposten regio Nijkerk

Wilt u liever op een andere plek bloed laten afnemen? Ziekenhuis St Jansdal heeft een groot aantal prikposten in de regio. De locaties en openingstijden van deze prikposten vindt u onder onderstaande button.