polikliniek Nijkerk_St Jansdal1 polikliniek Nijkerk_welkom

Gynaecoloog Ingrid Rijksen: start spreekuren in Nijkerk

Met ingang van 1 oktober start Gynaecoloog Ingrid Rijksen met spreekuren in de polikliniek Nijkerk van Ziekenhuis St Jansdal. Zij voert het vak uit in de volle breedte en is gespecialiseerd in minimaal invasieve ingrepen. Dat zijn ingrepen waarbij sprake is van een kleinere operatiewond, waardoor patiënten sneller herstellen.  Rijksen vervangt gynaecoloog Mirjam Janssen en houdt spreekuur op maandagmiddag. Patiënten kunnen alvast een afspraak maken. De toegangstijden in de polikliniek Nijkerk zijn kort. 

 

Het specialisme Gynaecologie/Verloskunde is breed en divers. Aan de ene kant is het gericht op verloskunde en aan de andere kant op problemen en ziektes die specifiek bij vrouwen horen. Naast menstruatiestoornissen, onvervulde zwangerschapswens, anticonceptie,  overgangsproblematiek en gynaecologische kanker (baarmoeder, baarmoederhals, eierstok) wordt veel aandacht besteed aan urine-incontinentie en verzakkingsklachten.

 

In de polikliniek Nijkerk kunnen vrouwen ook terecht voor minder vaak voorkomende aandoeningen, zoals seksuele problematiek, endometriose, huidafwijkingen bij de vagina en Seksueel Overdraagbare Aandoeningen (SOA). Naast de spreekuren worden in de polikliniek van het St Jansdal ook kleine diagnostische verrichtingen en behandelingen toegepast.

 

Meer informatie over gynaecologie in de polikliniek Nijkerk is te vinden op: www.poliklinieknijkerk.nl  

Een afspraak maken kan via het afsprakenbureau van het St Jansdal:  tel. 0341 - 463890