Gynaecologie2

Gynaecologen in polikliniek Nijkerk

De gynaeologen houden zich bezig met verloskunde, vrouwenproblemen en vrouwenziektes, zoals:

• menstruatiestoornissen
  • een zwangerschapswens
  • anticonceptie
  • gynaecologische kanker
  • overgangsproblematiek

De gynaecologen worden in hun werk onder andere ondersteund door klinisch verloskundigen en een echoscopist.

Onze gynaecologen voeren ook plastische gynaecologische ingrepen uit.

Spreekuren gynaecologen polikliniek Nijkerk

Bekijk hier het spreekuuroverzicht om zien wannneer de gynaecologen spreekuur houden in de polikliniek Nijkerk.

Samenwerkingsverbanden

Onze maatschap gynaecologen heeft verschillende samenwerkingsverbanden, met name gericht op de 20-weken echo:

• Isala klinieken Zwolle: Hier worden zwangere vrouwen, met kinderen waarbij afwijkingen zijn geconstateerd, naar doorverwezen
  • Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU) : Het St Jansdal rapporteert aan het UMCU en verwijst zwangeren, met kinderen waarbij afwijkingen zijn geconstateerd, hier naar door
  • Verloskunde Academie Amsterdam en Groningen: Stagiaires echoscopie en verloskunde van deze instanties kunnen op onze poli gynaecologie/obstetrie stagelopen

Spreekuur lactatiekundigen

In het ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk zijn drie lactatiekundigen werkzaam bij wie ouders terecht kunnen met alle vragen en advies over borstvoeding. Ook negatieve ervaringen met betrekking tot het geven van borstvoeding kunnen met hen gedeeld worden. De lactatiekundigen zijn er ook voor na de bevalling, bijvoorbeeld als er problemen zijn bij het geven van borstvoeding of om vragen te beantwoorden over medicijngebruik bij borstvoeding.

Afspraak maken bij onze gynaecologen in de polikliniek Nijkerk

U kunt een afspraak maken via het afsprakenbureau van het St Jansdal: tel. 0341- 463890

Polikliniek Seksuologie

Voor mensen die problemen hebben op seksueel gebied heeft het St Jansdal een polikliniek Seksuologie