polikliniek-nijkerk_bodybox

Longzorg Nijkerk

Longzorg Nijkerk is een uniek samenwerkingsverband tussen de longartsen, huisartsen, apotheek en alle overige zorgverleners op het gebied van astma of COPD. Samen hopen zij te bereiken dat u als longpatiënt betere zorg krijgt en dat u, ondanks de longaandoening, zoveel en zo lang mogelijk gezondheid ervaart. Zij willen zorg leveren die bij u als individuele patiënt past. Door het goed stellen van de medische diagnose en het in kaart brengen van uw eigen ervaringen met betrekking tot uw ziekte kunnen zij  samen passende medicatie en behandeling inzetten.

Voor wie?

Deze nieuwe opzet voor longzorg geldt voor alle mensen met de diagnose COPD en/of astma of het vermoeden daarvan, die ingeschreven staan bij één van de Nijkerkse huisartsenpraktijken.

Lees meer over Longzorg Nijkerk